IMG_7337

Història

El nostre aval és l’experiència, l’origen es remunta a principis dels anys 60 amb l’inici de l’activitat constructora desenvolupada per Daniel Magán Molina, el nostre soci fundador, com a contractista d’obres .

Al llarg dels anys el projecte empresarial ha anat evolucionant, adaptant-se a les diferents etapes que ha viscut el nostre sector. Treballem per poder oferir un producte de qualitat, guiats per l’habilitat i la prudència que ens confereix l’experiència. L’afany de superació i la il·lusió són les claus per enfrontar nous reptes en el nostre dia a dia.

Aquests valors són els que s’han transmès a l’equip humà de SOLERTIA EMPRESA CONSTRUCTORA, que persegueix l’objectiu de donar resposta a qualsevol repte plantejat basant-se en la gestió personalitzada portada a terme per un qualificat equip multidisciplinari format per advocats, arquitectes, arquitectes tècnics i assessors immobiliaris.

solertia es la disposició i capacitat d’enfrontar-se amb allò imprevisible amb l’habilitat i prudència que proporciona l’experiència